Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Triušienos vyniotinis
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 gabalai triušienos
150 gramų kiaulienos (malta)
50 gramų lašinių
šiek tiek prieskonių (mėsai)
2 stiklinės česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska,pipirais,smulkintu česnaku.
2.
Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis.
3.
Ant triušienos gabaliukų kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.
4.
Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.

Triušienos vyniotinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska,pipirais,smulkintu česnaku.

  2. Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis.

  3. Ant triušienos gabaliukų kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.

  4. Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų