Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta antiena
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 vienetai ančių blauzdelių
10 vienetų bulvių
3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta )
5 skiltelės česnakų
1 vienetas morkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Į stiklinį indą sudedame supjaustytas bulves, morkas ir antienos kulšeles, pagardiname prieskoniais ir česnaku.
Užpilame vandeniu.
Troškiname apie 2 valandas

Troškinta antiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į stiklinį indą sudedame supjaustytas bulves, morkas ir antienos kulšeles, pagardiname prieskoniais ir česnaku.
Užpilame vandeniu.
Troškiname apie 2 valandas

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų