Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta briediena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių
1 vienetas salierų
2 vienetai svogūnų
40 gramų taukų (riebalų) (ar aliejaus)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai grietinės
2 stiklinės sultinio
800 gramų briedienos (marinuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.

Troškinta briediena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsa supjaustoma gabalais, pasūdoma, apibarstoma maltais prieskoniais ir apkepinama riebaluose. Vėliau dedama į puodą su sultiniu arba verdančiu vandeniu (kad vos būtų apsemta), suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės, įdedama riebalų ir troškinama ant mažos ugnies.

Ištroškinta minkšta mėsa sudedama į pašildytą pusdubenį ir užpilama iškoštu, grietine pagardintu padažu, kuriame troškinta. Atskirai duodama bulvių košės, virtų makaronų, troškintų burokėlių ar bruknių uogienės.

Komentarai (2)


  • Arturas 2012-02-27 21:31

    kiek laiko reikia troskinti? gal Ingrida pasakytu? ;-)


  • Ingriduke 2010-02-11 13:50

    Turiu briedienos - reiks pasigaminti ;)


Daugiau receptų