Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis
AUTORIUS:
Šarūnas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas jūros lydekų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.

Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.

Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.

Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.

Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.

Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.

Receptą atsiuntė Šarūnas

Komentarai (4)


  • Giedrė 2019-07-30 23:35

    Zuvies taip ilgai kepti negalima, isbega sultys, tampa sausa.


  • rytis 2017-10-26 19:33

    tikrai liuks gaunasi skanu


  • Maza gaspadine 2016-03-27 17:05

    Ka tik gaminau. Puikus receptas. Paprasta ir skanu


  • Rima 2015-01-10 18:39

    Skanumėlis...


Daugiau receptų