Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta kiaulienos mentė
AUTORIUS:
Tatjana
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų (didelės)
400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse, be odelių)
2 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulės nugarinės (ar mentė)
šiek tiek druskos
2 vienetai laurų lapų
šiek tiek žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Supjaustome kiaulienos mentę nedideliais gabaliukais, ir apkepame keptuvėje įdedama druską, pipirus ir kelis lauro lapus. Apkepus įpilame nedidelį kiekį vandens ir troškiname apie 45 min. Suminkštėjus mėsai dedama supjaustytą morką ir svogūnus. Sutarkuojame česnako skilteles ir įdedame pomidorus kartu su sultimis. Viską gerai išmaišome ir pagardiname SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis. Dar šiek tiek patroškiname, kol suminkštės morkos ir svogūnai.
Pateikiame su bulvių koše ar kitu pasirinktu garnyru.

Troškinta kiaulienos mentė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustome kiaulienos mentę nedideliais gabaliukais, ir apkepame keptuvėje įdedama druską, pipirus ir kelis lauro lapus. Apkepus įpilame nedidelį kiekį vandens ir troškiname apie 45 min. Suminkštėjus mėsai dedama supjaustytą morką ir svogūnus. Sutarkuojame česnako skilteles ir įdedame pomidorus kartu su sultimis. Viską gerai išmaišome ir pagardiname SANTA MARIA sodo prieskoninėmis žolelėmis. Dar šiek tiek patroškiname, kol suminkštės morkos ir svogūnai.
Pateikiame su bulvių koše ar kitu pasirinktu garnyru.

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...