Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta šoninė su padažu
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
500 gramų kiaulės šoninės (liesa)
šiek tiek druskos
šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!

Troškinta šoninė su padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šoninę supjaustyti juostelėmis, pagardinti druska, pipirais, keptuvėje apkepinti su šlakeliu aliejaus ir užpylus gausiai sultiniu bei uždengus dangčiu troškinti apie 35-40 minučių. Miltus sumaišyti su skysčiu iš keptuvės ir užpilti atgal ant mėsytės. Maišant pakepinti iki 5 minučių. Tiekti su mėgstamu garnyru, pvz. ryžiais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų