Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta triušiena
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 triušienos
3 morkų
3 svogūnų
1 žiupsnelis citrinpipirių
1 žiupsnelis muskato
1 žiupsnelis druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų.
2.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska.
3.
Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.
4.
Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės.
Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Troškinta triušiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų.

  2. Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska.

  3. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.

  4. Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės.
    Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų