Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
AUTORIUS:
Laimutė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė obuolių sulčių
1 vienetas marinuotų agurkų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto
2 stiklinės grybų (apvirti)
1 kilogramas vėgelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste.
Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais bei svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama.
Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Skanaus.

Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste.
Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais bei svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama.
Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laimutė

Komentarai (2)


  • Egle 2014-01-19 19:29

    Buvo tikrai skanu. Tik as viska grietineleje patroskinau ir dar morka itarkavau. :)


  • Egle 2014-01-17 19:38

    Atrodo skaniai. Bandysime kepti. :) Dekui uz receptuka, parasysiu kaip gavosi. :))


Daugiau receptų