Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinta veršiena su žirniais
AUTORIUS:
Svetlana
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
šiek tiek kardamono
šiek tiek laurų lapų (lapas)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas porų
0.5 vieneto salierų
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė žirnių
800 gramų veršienos
šiek tiek kvietinių miltų
šiek tiek druskos
40 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.

Troškinta veršiena su žirniais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Veršiena supjaustyti nedideliais gabaliukais, juos įtrinti druska, sumaišyti su prieskoniais, pavolioti miltuose ir apkepinti svieste. Į puodą sudėti veršieną, įpilti sultinio, sudėti smulkintas daržoves, žirnelius ir viską troškinti, kol daržovės suminkštės.

Receptą atsiuntė Svetlana

Komentarai


Daugiau receptų