Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškintas triušis
AUTORIUS:
Karolina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
šiek tiek mairūnų
2 vienetai morkų
1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
1 vienetas pomidorų pastos
3 vienetai rozmarino (šakelės)
2 vienetai svogūnų
600 gramų triušienos
400 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Troškintas triušis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Karolina

Komentarai (6)


  • gurme 2015-12-06 15:03

    Nedejau mairuno ir apskirtai per daug maišyti prieskoninių žolelių nelinkęs. Skonio makalynė gaunas. Dėjau petražoles, šviežią rozmariną, laurą, pipirus ir druską ir dar padariau prancūzišką reikaliuką, po valandos įpyliau balto vyno stiklinaitę, po to nepilnai valandai troškinau. Super reikalas su bulvių-salierų koše ir kepintom orkaitėje( ne troškinyje) morkom ir burokėliais.


  • Skirmantas 2015-10-15 21:47

    Receptas-tikras puikumelis.Tik visa reikala reikia troskinti 2 valandas,nors ir buvo pries tai pamirkyta.Aciu labai.


  • gaila 2014-12-17 21:35

    pritariu (anonimas) kaip jus triusius valgot?!!!!!


  • Giedre 2012-02-08 22:10

    Turetu buti skanu, greitu metu meginsim pagal si :-) recepta :)


  • (anonimas) 2012-01-18 15:07

    :super: :super:


  • (anonimas) 2012-01-18 14:12

    Gaila triušio :-(


Daugiau receptų