Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti brokoliai grietinėlės padaže
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų brokolių
200 mililitrų grietinėlės
1 arbatinis šaukštelis miltai
3 žiupsneliai prieskonių
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolius supjaustome ir paverdame vandenyje apie 3 minutes.
Svogūną supjaustome ir apkepiname.
Kai svogūnas suminkštės, į keptuvę sudedame brokolius, beriame prieskonius, miltus, sumaišome.
Pilame grietinėlę.
2.
Uždengiame dangčiu ir troškiname kelias minutes.
Puikiai tinka garnyrui prie mėsos patiekalų.

Troškinti brokoliai grietinėlės padaže

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Brokolius supjaustome ir paverdame vandenyje apie 3 minutes.
    Svogūną supjaustome ir apkepiname.
    Kai svogūnas suminkštės, į keptuvę sudedame brokolius, beriame prieskonius, miltus, sumaišome.
    Pilame grietinėlę.

  2. Uždengiame dangčiu ir troškiname kelias minutes.
    Puikiai tinka garnyrui prie mėsos patiekalų.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų