Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti burokėliai su moliūgais
AUTORIUS:
Roma
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 stiklinės moliūgų (sutarkuoti)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus (nerafinuotas)
šiek tiek druskos
50 gramų grietinės
6 vienetai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.

Troškinti burokėliai su moliūgais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.

Receptą atsiuntė Roma

Komentarai


Daugiau receptų