Raugintus kopūstus dedame į puodą, užpilame vandeniu ir troškiname apie 30 minučių, tada dedame pomidorų padažo ir dar patroškiname 10- 15 minučių.
Baigiant troškinti dedame pjaustytas dešreles ir paliekame kelioms minutėms.
Skanu ir paprasta!

Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | kečupo |
2 kilogramai | raugintų kopūstų |
10 vienetų | virtų dešrelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Kečupas, 4 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 2 kilogramai
- Virtos dešrelės, 10 vienetų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Raugintus kopūstus dedame į puodą, užpilame vandeniu ir troškiname apie 30 minučių, tada dedame pomidorų padažo ir dar patroškiname 10- 15 minučių.
Baigiant troškinti dedame pjaustytas dešreles ir paliekame kelioms minutėms.
Skanu ir paprasta!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (4)
Rauginti kopūstai ir pomidorų padažas patys iš savęs turi daug skonio, bet jei norite, galima papildomai druskos ir pipirų pagal skonį įdėti :)
O ar kokių prieskonių nereikia dėti.
labai skanu kas taip raso turbut nieko nismano ir neturi supratimo aie maista ir dar karta pasikartosiu labai labai skanu
Toks dalykas valgomas prieš dalyvaujant mišiose, piketuose ir kitose atrakcijose be jokios prasmės ar naudos.