Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu
AUTORIUS:
Inesa
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
1 kilogramas kopūstų (rauginti)
šiek tiek mairūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas porų
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai acto (balto vyno)
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek pomidorų pastos
200 gramų kumpio (Biovelos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.

Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai


Daugiau receptų