Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti kopūstai su obuoliais
AUTORIUS:
Ignė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
1 kilogramas kopūstų
200 gramų obuolių (rūgštūs)
100 gramų taukų (riebalų)
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinti kopūstus ir kartu su svogūnais bei paruoštais obuoliais (nuluptais, supjaustytais mažomis skiltelėmis ir be sėklų) patroškinti nedideliame kiekyje vandens ir riebalų.
Į pagamintus kopūstus įdėti sviesto ar kitokių riebalų, įberti druskos ir cukraus.
Skanaus.

Troškinti kopūstai su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkinti kopūstus ir kartu su svogūnais bei paruoštais obuoliais (nuluptais, supjaustytais mažomis skiltelėmis ir be sėklų) patroškinti nedideliame kiekyje vandens ir riebalų.
Į pagamintus kopūstus įdėti sviesto ar kitokių riebalų, įberti druskos ir cukraus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ignė

Komentarai


Daugiau receptų