Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti maltiniai su svogūnų padažu
AUTORIUS:
Ilona
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas jautienos faršo
700 mililitrų sultinio
3 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
2 riekės batono
80 gramų sviesto
3 valgomieji šaukštai miltai
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.
2.
Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.

Troškinti maltiniai su svogūnų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.

  2. Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

  3. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.

Receptą atsiuntė Ilona

Komentarai


Daugiau receptų