Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti mėsos kukuliai su įdaru
AUTORIUS:
Jolanta
INGREDIENTAI:
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
700 gramų pomidorų pastos (konservuoti)
100 gramų pupelių
150 gramų svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.

Troškinti mėsos kukuliai su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.

Receptą atsiuntė Jolanta

Komentarai


Daugiau receptų