Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų kiaulės lašinių
100 gramų taukų (riebalų)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
800 gramų raugintų kopūstų
šiek tiek druskos
30 gramų grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Troškinti rauginti kopūstai su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2009-10-22 11:23

    Šiandien gaminsiu :) tikiuosi, skaniai pavyks ir vyrui patiks :geda:


Daugiau receptų