
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
100 gramų | kiaulės lašinių |
100 gramų | taukų (riebalų) |
1 valgomasis šaukštas | kvietinių miltų |
800 gramų | raugintų kopūstų |
šiek tiek | druskos |
30 gramų | grybų (džiovinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Taukai (kiaulių), 100 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Rauginti kopūstai, 800 gramų
- Druska
- Grybai, džiovinti, 30 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išvirti grybai supjaustomi juostelėmis. Kopūstai nusunkiami, pridedama riebalų, užpilama trupučiu vandens ir troškinama. Supjaustyti lašiniukai paspirginami, išmaišomi su miltais ir sudedami į kopūstus. Baigiant troškinti, sudedami grybai ir dar viskas troškinama, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Šiandien gaminsiu :) tikiuosi, skaniai pavyks ir vyrui patiks :geda: