Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti rauginti kopūstai su silke ir bulvėmis
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių
1 vienetas svogūnų
5 vienetai silkių
1 litras raugintų kopūstų
0.5 stiklinės aliejaus
6 vienetai grybų (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.

Troškinti rauginti kopūstai su silke ir bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (2)


  • Vaida 2011-09-23 13:56

    Kaip skaniai atrodo. Reikės Kūčioms išbandyti :super2:


  • inga v 2010-11-18 12:52

    na, ka, snd bandysiu tik be grybu :-)


Daugiau receptų