Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinti vištienos sparneliai
AUTORIUS:
Agnė
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2.5 vieneto morkų
100 gramų ryžių
6 vienetai vištienos sparnelių
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
2 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į keptuvę supilame vandenį, vištienos prieskonius, tarkuotą pusę morkos, pomidorų padažą, sparnelius bei smulkiai supjaustyta 1 česnako skiltelę. Uždengiame dangčiu ir paliekame troškinti apie 30 min., vis pamaišant ir pavartant.
Kol troškinys dar troškinasi pasiruošiame garnyrą. Tiesiog išverdame ryžius mažai pasūdytame vandenyje.
Salotoms smulkiai sutarkuojame 2 morkas, išspaudžiame 2 skilteles česnako, įdedame pagal skonį druskos, pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišome.
Baigus troškintis sparneliams dedame juos į lėkštes, šalia įdedame ryžių ir pasigamintų salotų.
Troškinio skystį galima panaudoti kaip padažą patiekalui.
Puikus receptas pietums.
Sotu ir skanu!
Skanaus!

Troškinti vištienos sparneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į keptuvę supilame vandenį, vištienos prieskonius, tarkuotą pusę morkos, pomidorų padažą, sparnelius bei smulkiai supjaustyta 1 česnako skiltelę. Uždengiame dangčiu ir paliekame troškinti apie 30 min., vis pamaišant ir pavartant.
Kol troškinys dar troškinasi pasiruošiame garnyrą. Tiesiog išverdame ryžius mažai pasūdytame vandenyje.
Salotoms smulkiai sutarkuojame 2 morkas, išspaudžiame 2 skilteles česnako, įdedame pagal skonį druskos, pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišome.
Baigus troškintis sparneliams dedame juos į lėkštes, šalia įdedame ryžių ir pasigamintų salotų.
Troškinio skystį galima panaudoti kaip padažą patiekalui.
Puikus receptas pietums.
Sotu ir skanu!
Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (3)


  • rimas 2017-03-12 17:38

    tarp ingerdientu ner pomidoru padazo o ruosimo eigoj jis atsiranda.ir kiek jo reikia


  • Inga 2011-11-09 19:04

    na man asmeniskai per daug paukstienos prieskoniu buvo, lyk astroka ar pan %-) antra kart daryt nesuviliojo :-p


  • Justas 2011-10-20 17:02

    labai skanu tikrai verta paragaut :super:


Daugiau receptų