Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškintos vištų blauzdelės
AUTORIUS:
Irma
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištiena ((blauzdelės))
2 vienetai morkų
3 vienetai pomidorų pastos
3 vienetai bulvių (didelės)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas žalumynų (puikiai tiks petražolės ir krapai)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
šiek tiek prieskonių (paukštienai su žolelėmis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir palikti marinuotis valandai laiko.
2.
Į puodą pilti vandens, pasūdyti, sudėti virti bulves.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti apkepti vištos blauzdeles. Blauzdelėms apskrudus, sudėti smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, suberti susmulkintus žalumynus, nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Viska apkepus, keptuvės turinį sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir viską troškinti apie 40 min. ant lėtos ugnies.

Skanaus.

Troškintos vištų blauzdelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir palikti marinuotis valandai laiko.

  2. Į puodą pilti vandens, pasūdyti, sudėti virti bulves.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti apkepti vištos blauzdeles. Blauzdelėms apskrudus, sudėti smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, suberti susmulkintus žalumynus, nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Viska apkepus, keptuvės turinį sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir viską troškinti apie 40 min. ant lėtos ugnies.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Irma

Komentarai


Daugiau receptų