Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.
Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.
Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.
Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Troškintos vištų kepenėlės
INGREDIENTAI:
3 vienetai | svogūnų |
500 gramų | vištienos kepenėlių |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
60 gramų | saulėgrąžų aliejaus |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Troškintos vištų kepenėlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 3 vienetai
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.
Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.
Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.
Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Sausoka-reikalinga padažas
isbandyta :super: