Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškintos vištų kepenėlės
AUTORIUS:
Laima
INGREDIENTAI:
3 vienetai svogūnų
500 gramų vištienos kepenėlių
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
60 gramų saulėgrąžų aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.

Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.

Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Troškintos vištų kepenėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.

Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.

Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai (2)


  • Baba 2015-02-27 17:55

    Sausoka-reikalinga padažas


  • (anonimas) 2014-03-11 14:53

    isbandyta :super:


Daugiau receptų