Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinys
AUTORIUS:
Erika
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Labai lengvas ir ganėtinai greitas troškinuko receptas. Labai lengvas ir ganėtinai greitas troškinuko receptas. Erika
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų kiaulės faršo
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
0.5 saujelės ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskutame bulves ir morkas. Nulupame svogūną. Viską supjaustome norimo dydžio kubeliais.
2.
Į puodą, kuriame virsite, dedame bulves, morkas, svogūną ir ryžius. Viską užpilame vandeniu tik tiek, kad apsemtu. Ir statome ant ugnies. Kai užverda, dedame smulkinta faršą ir pomidorų padažą. Viską išmaišome ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Jeigu trūksta skonio, galite įberti druskos ir pipirų.
3.
Man skaniausia valgyti su penkių grūdų batonu arba ciabatta. Skanaus!

Troškinys

Recepto autorius: Labai lengvas ir ganėtinai greitas troškinuko receptas. Erika
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Nuskutame bulves ir morkas. Nulupame svogūną. Viską supjaustome norimo dydžio kubeliais.

  2. Į puodą, kuriame virsite, dedame bulves, morkas, svogūną ir ryžius. Viską užpilame vandeniu tik tiek, kad apsemtu. Ir statome ant ugnies. Kai užverda, dedame smulkinta faršą ir pomidorų padažą. Viską išmaišome ir verdame, kol daržovės suminkštėja. Jeigu trūksta skonio, galite įberti druskos ir pipirų.

  3. Man skaniausia valgyti su penkių grūdų batonu arba ciabatta. Skanaus!

Receptą atsiuntė Erika

Komentarai


Daugiau receptų