Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Troškinys su faršu
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė pupelių (konservuotos)
1 vienetas svogūnų
300 gramų mesos (malta)
šiek tiek druskos
2 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas paprikų (raudona)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min. Tada įdėkite susmulkintą svogūną ir troškinkite apie 5 min.. Tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, troškinkite dar 5 min. Jei reikia, galite įpilti truputėlį vandens. Galiausiai, sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.

Troškinys su faršu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min. Tada įdėkite susmulkintą svogūną ir troškinkite apie 5 min.. Tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, troškinkite dar 5 min. Jei reikia, galite įpilti truputėlį vandens. Galiausiai, sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (2)


  • Šarūnas 2016-01-15 20:33

    Viskas gavosi


  • lina 2015-05-03 16:14

    turetu but skanus troskinukas..bandom


Daugiau receptų