Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupiniai šokolade
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų miltai
400 gramų sviesto
200 gramų juodojo šokolado
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
100 mililitrų pieno
1 valgomasis šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą minkom iš kiaušinių, 200 gr sviesto ir miltų (miltų tiek ,kad tešla būtų biri, tarsi trupiniai).
2.
Į skardą sutrupinam tešlą ir kepam apie 15 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki lengvai pagelsta, pamaišant.
3.
Šokoladą ištirpiname su pienu, 200 g sviesto ir cukrumi. Įdedame kakavą ir gerai išmaišom iki gaunasi vientisa, blizgi masė.
4.
Trupinius sumaišome su šokoladine mase, sudedame į indą ir lengvai suspaudžiame.
5.
Po kelių valandų skanaujame.

Trupiniai šokolade

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą minkom iš kiaušinių, 200 gr sviesto ir miltų (miltų tiek ,kad tešla būtų biri, tarsi trupiniai).

  2. Į skardą sutrupinam tešlą ir kepam apie 15 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki lengvai pagelsta, pamaišant.

  3. Šokoladą ištirpiname su pienu, 200 g sviesto ir cukrumi. Įdedame kakavą ir gerai išmaišom iki gaunasi vientisa, blizgi masė.

  4. Trupinius sumaišome su šokoladine mase, sudedame į indą ir lengvai suspaudžiame.

  5. Po kelių valandų skanaujame.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų