Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupininiai obuolių pyragėliai
AUTORIUS:
Gražina Žlibinienė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
240 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
240 gramų cukraus
120 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis cinamono
4 obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišykite visus sausus ingredientus. Tada sudėkite sviestą ir pirštais jį įtrinkite į miltų masę. Gausis trupininė tešla. Obuolius supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
2.
Dėdami viską į kepimo formeles sluoksniuokite. Pirmiausia įdėkite tešlos, tada pjaustytų obuolių ir taip toliau, kol pabaigsite su tešla. Kepkite 175C įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai paruduos. Apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus.

Trupininiai obuolių pyragėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišykite visus sausus ingredientus. Tada sudėkite sviestą ir pirštais jį įtrinkite į miltų masę. Gausis trupininė tešla. Obuolius supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.

  2. Dėdami viską į kepimo formeles sluoksniuokite. Pirmiausia įdėkite tešlos, tada pjaustytų obuolių ir taip toliau, kol pabaigsite su tešla. Kepkite 175C įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai paruduos. Apibarstykite cukraus pudra.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Gražina Žlibinienė

Komentarai


Daugiau receptų