Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupininis pyragas
AUTORIUS:
Irena-anirtic
INGREDIENTAI:
5 vienetai kiaušinių
700 gramų kvietinių miltų
300 gramų sviesto
300 gramų grietinės
1 sauja razinų
1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
4 valgomieji šaukštai kondensuoto pieno ("Rududu")
0.5 vieneto kondensuoto pieno (indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.

Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.

Trupininis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldymo kamerą dviem valandom.

Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia tarka ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Masę supilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą, išklotą maistine plėvele, labai gerai paslėkite ir padėkite stingti į šaldytuvą.

Receptą atsiuntė Irena-anirtic

Komentarai


Daugiau receptų