Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupininis pyragas
AUTORIUS:
Irena-anirtic
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų sviesto
5 vienetai kiaušinių
300 gramų grietinės
700 gramų miltai
1 skardinė kondensuoto pieno (saldus)
šiek tiek kondensuoto pieno (RUDUDU)
1 stiklinė riešutų (arba saulėgrąžos)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.
2.
Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.
3.
Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.
4.
Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.

Trupininis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš sviesto, kiaušinių, grietinės ir miltų suminkykite tešlą. Tešla turi būti kietoka, bet ne per kieta. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldiklį 2 valandom.

  2. Atšaldytą tešlą sutarkuokite stambia trintuve ir kepkite ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150°C temperatūroje, kol lengvai paruduos.

  3. Susmulkintus trupinius, riešutus ir razinas sumaišykite.

  4. Kondensuotą pieną ir "Rududu" sumaišykite ir kaitinkite, kol "Rududu" išsilydys. Pilkite ant trupinių ir gerai išmaišykite. Dėkite į formą išklotą plėvele ir labai gerai paslėkite.

Receptą atsiuntė Irena-anirtic

Komentarai


Daugiau receptų