Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupininis pyragas
AUTORIUS:
Egė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 gramų sviesto (arba margarinas)
5 valgomieji šaukštai grietinės
2 kiaušinių
1 stiklinė cukraus
400 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
0.5 stiklinės uogienės (arba džemas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Margariną arba sviestą ištrinkite su cukrumi iki baltos, purios masės.
2.
Tuomet įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės ir viską gerai išmaišykite.
3.
Po truputį įsijokite miltus ir kepimo miltelius, ir išminkykite elastingą, plasteliną primenančią tešlą.
4.
Tešlą suvyniokite į maišelį ar maistinę plėvelę ir valandai dėkite į šaldytuvą.
5.
Po valandos atskirkite ketvirtadalį tešlos ir jį dėkite į šaldymo kamerą.
6.
Likusią tešlą paskleiskite ant švarios, kepimo popieriumi išklotos skardos, šonuose suformuokite bortelius.
7.
Ant viršaus paskirstykite mėgstamą džemą ar uogienę, galite dėti tiek storesnį, tiek plonesnį sluoksnį.
8.
Galiausiai užtarkuokite iš šaldymo kameros išimtą likusią tešlą.
9.
Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 minučių.

Trupininis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Margariną arba sviestą ištrinkite su cukrumi iki baltos, purios masės.

  2. Tuomet įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės ir viską gerai išmaišykite.

  3. Po truputį įsijokite miltus ir kepimo miltelius, ir išminkykite elastingą, plasteliną primenančią tešlą.

  4. Tešlą suvyniokite į maišelį ar maistinę plėvelę ir valandai dėkite į šaldytuvą.

  5. Po valandos atskirkite ketvirtadalį tešlos ir jį dėkite į šaldymo kamerą.

  6. Likusią tešlą paskleiskite ant švarios, kepimo popieriumi išklotos skardos, šonuose suformuokite bortelius.

  7. Ant viršaus paskirstykite mėgstamą džemą ar uogienę, galite dėti tiek storesnį, tiek plonesnį sluoksnį.

  8. Galiausiai užtarkuokite iš šaldymo kameros išimtą likusią tešlą.

  9. Kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Egė

Komentarai (2)


  • Ilona 2017-03-11 15:06

    Labai puikiai


  • Lina 2017-03-02 13:17

    Kepk....


Daugiau receptų