Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupininis pyragas su varškės-kavos įdaru
AUTORIUS:
Guoda
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
150 gramų cukraus pudros (įdaras)
60 mililitrų kavos (espresso, įdaras)
1 valgomasis šaukštas krakmolo (įdaras)
6 vienetai kiaušinių (baltymai, įdaras)
6 vienetai kiaušinių (tryniai, įdaras)
500 gramų kvietinių miltų
500 gramų varškės (įdaras)
3 valgomieji šaukštai likerio (riešutų, įdaras)
šiek tiek druskos
350 gramų sviesto
25 gramai sviesto (įdaras)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
10 gramų vanilinio cukraus
10 gramų vanilinio cukraus (įdaras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Trupininis pyragas su varškės-kavos įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišyti miltus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, druską ir kepimo miltelius. Tada supilti ištirpintą sviestą ir išmaištyti iki trupinukų susidarymo.
2/3 gautos tešlos sudėti į kepimo formą ir padaryti paplotį.
Gerai ištrinti sviestą su varške, tryniais, cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, espresso, likeriu ir krakmolu. Baltymus išplakti ir atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą varškės įdarą uždėti ant trupininio pagrindo, išlyginti.
Ant varškės sluoksnio sudėti likusius trupinius.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 50-60 min.

Receptą atsiuntė Guoda

Komentarai (6)


  • Evelina 2017-06-30 21:47

    O galima vietoj kakavos det tirpinta sokolada?


  • emile 2014-02-18 11:56

    bandziau gavos nelabai kaip is grozio bet paragavus buvo osom!


  • nezinomasis 2011-07-23 10:18

    :-) ;-) %-) :super duper


    :


  • Ausra 2011-06-04 18:03

    Įdaras tai burnoje tirpstantis :bravo: :taip: labai skanus tikrai :ok:


  • birute 2011-05-26 11:35

    turetu buti labai skanus


  • (anonimas) 2011-05-10 10:36

    :bloga: %-) :-p ;-) :-( :-)


Daugiau receptų