Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Trupiniuotis su kiviais
AUTORIUS:
Alina M.
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
130 gramų jogurto (natūralus)
150 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 arbatinis šaukštelis vanilino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.

Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.

Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.

Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.

Trupiniuotis su kiviais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą su cukrumi išplakti. Po vieną įmušti kiaušinius ir po kiekvieno, gerai išplakti.

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Į tešlą suberti miltus ir greitai išminkyti. Tešlą padalinti į dvi dalis. Vieną dalį dėti 1 valandai į šaldytuvą.

Vieną gabalą tešlos sutrupinti į skardą.

Iš kivių ir jogurto sutrinti tyrelę. Jei gaunasi labai rūgšti, įberkite truputį cukraus. Supilti tyrę ant pirmo sluoksnio sutrupintos tešlos ir ant viršaus užtarkuoti likusią tešlą.

Kepti iki 190°C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių.

Receptą atsiuntė Alina M.

Komentarai


Daugiau receptų