Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tuno kepsneliai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų tunų (file)
0.3 pundelio svogūnų laiškų
0.3 pundelio krapų
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas agurkų (šviežiai raugtas)
50 gramų sūris
2 arbatiniai šaukšteliai majonezo
0.5 vieneto citrinų
3 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
šiek tiek prieskonių (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tuną supjaustome riekelėmis, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais žuviai kepti, baziliku, pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi.
2.
Ant pagardinto tuno, dedame pjaustytus svogūnų laiškus, sumaišytus su krapais, pomidoro ir šv.rauginto agurko griežinėlį, tarkuoto sūrio, truputį majonezo ir apibarstome prieskoninėmis daržovėmis.
3.
Taip suruoštą tuną sudedame į orkaitę ir kepame 15 min., 180°C temperatūroje.
4.
Kepsneliai tinka valgyti ir karšti, ir šalti.

Skanaus!

Tuno kepsneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tuną supjaustome riekelėmis, pagardiname druska, pipirais, prieskoniais žuviai kepti, baziliku, pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi.

  2. Ant pagardinto tuno, dedame pjaustytus svogūnų laiškus, sumaišytus su krapais, pomidoro ir šv.rauginto agurko griežinėlį, tarkuoto sūrio, truputį majonezo ir apibarstome prieskoninėmis daržovėmis.

  3. Taip suruoštą tuną sudedame į orkaitę ir kepame 15 min., 180°C temperatūroje.

  4. Kepsneliai tinka valgyti ir karšti, ir šalti.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų