Kriaušes nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
Ištirpinti sviestą ir apkepinti jame kriaušės gabaliukus kartu su rozmarinu ir cukrumi. Kai kriaušės šiek tiek paraus, supilti vieno apelsino sultis ir troškinti, kol pusė kiekio sulčių išgaruos.
Žuvies gabalus ištrinti vienu šaukštu aliejaus, druska, pipirais ir greitai apkepinti ant stiprios ugnies iš abiejų pusių.
Likusį aliejų išplakti su išspaustais česnakais.
Tuną patiekti apšlakstytą česnakiniu padažu su kriaušiniu garnyru.

Tuno steikas su kriaušėmis ir apelsininiu padažu
INGREDIENTAI:
1 vienetas | apelsinų |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukraus |
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
2 vienetai | kriaušių |
1 vienetas | rozmarino (šakelė) |
2 vienetai | tunų (steikai) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druskos |
1 valgomasis šaukštas | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tuno steikas su kriaušėmis ir apelsininiu padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Kriaušės, 2 vienetai
- Rozmarinas, šakelė, 1 vienetas
- Tunas, steikai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir supjaustyti smulkiais kubeliais.
Ištirpinti sviestą ir apkepinti jame kriaušės gabaliukus kartu su rozmarinu ir cukrumi. Kai kriaušės šiek tiek paraus, supilti vieno apelsino sultis ir troškinti, kol pusė kiekio sulčių išgaruos.
Žuvies gabalus ištrinti vienu šaukštu aliejaus, druska, pipirais ir greitai apkepinti ant stiprios ugnies iš abiejų pusių.
Likusį aliejų išplakti su išspaustais česnakais.
Tuną patiekti apšlakstytą česnakiniu padažu su kriaušiniu garnyru.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai