Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.

„Turtingoji sriuba“
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (šviežiai malti) |
6 vienetai | kopūstų (lapai) |
0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnų (džiovintas) |
1 vienetas | moliūgų (nedideli) |
2 vienetai | morkų |
3 valgomieji šaukštai | petražolių (kapotos) |
1 stiklinė | pomidorų pastos (smulkinti) |
0.6 stiklinės | pupelių |
1 vienetas | ropių (saldžiosios) |
1 vienetas | salierų |
1 vienetas | svogūnų |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
200 gramų | makaronų |
šiek tiek | parmezano sūrio (tarkuotas) |
šiek tiek | druskos (košerinė) |
3 stiklinės | sultinio (vištienos arba daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
„Turtingoji sriuba“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Kopūstai, lapai, 6 vienetai
- Mairūnas, džiovintas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Moliūgai, nedideli, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, kapotos, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorai, smulkinti, 1 stiklinė
- Pupelės, 3/5 stiklinės
- Ropės, saldžiosios, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Makaronai, 200 gramų
- Parmezano sūris, tarkuotas
- Druska, košerinė
- Sultinys, vištienos arba daržovių, 3 stiklinės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Virš vidutinės ugnies įkaitinti puode alyvuogių aliejų.
Tada sudėti į puodą susmulkintą svogūną, moliūgą, morkas, ropę, salierą, mairūną, druską bei pipirus ir kepinti apie 5 min., kartais pamaišant, kol svogūnai suminkštėja ir tampa auksinės spalvos.
Tuomet sudėti pomidorus, susmulkintus kopūsto lapus, pupeles, supilti vištienos sultinį ir užvirti.
Užvirus sudėti makaronus, sumažinti ugnį ir troškinti apie 15-20 min., kol daržovės bei makaronai gerai išvirs.
Baigiant virti dar paskaninti druska bei pipirais, įmaišyti petražoles ir supilstyti į dubenėlius.
Patiekti apibarsčius tarkuotu parmezano sūriu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai