Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ūkiškas kepsnys
AUTORIUS:
Žaneta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 sauja bazilikų
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas jautienos
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į puodą įdėkite sluoksnį kepsnių, sluoksnį žiedais supjaustyto svogūno, sluoksnį baziliko, pabarstykite druska, pipirais bei kepsnių prieskoniais. Tada pasiimkite citriną, išspauskite sultis, jas supilkite į ruošinį, ten pat įdėkite ir pačią citriną, dar vieną sluoksnį mėsos, tada, svogūno bei baziliko. Mėsą laikykite šaldytuve apie 8 valandas (jei marinuosite ilgiau nei 24 valandas, ji įgaus aitrų citrininį skonį, kuris ne visiems gali patikti). Kepkite grilyje ant grotelių po kelias minutes iš abiejų pusių arba orkaitėje apie valandą laiko.

Ūkiškas kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodą įdėkite sluoksnį kepsnių, sluoksnį žiedais supjaustyto svogūno, sluoksnį baziliko, pabarstykite druska, pipirais bei kepsnių prieskoniais. Tada pasiimkite citriną, išspauskite sultis, jas supilkite į ruošinį, ten pat įdėkite ir pačią citriną, dar vieną sluoksnį mėsos, tada, svogūno bei baziliko. Mėsą laikykite šaldytuve apie 8 valandas (jei marinuosite ilgiau nei 24 valandas, ji įgaus aitrų citrininį skonį, kuris ne visiems gali patikti). Kepkite grilyje ant grotelių po kelias minutes iš abiejų pusių arba orkaitėje apie valandą laiko.

Receptą atsiuntė Žaneta

Komentarai


Daugiau receptų