Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ukrainietiški barščiai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 stiklinės sultinio (mėsos)
5 vienetai bulvių
0.5 vieneto kopūstų (nedidelis)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1 vienetas burokėlių
0.5 stiklinės pomidorų padažo
0.5 stiklinės grietinės
3 vienetai česnakų (skiltelės)
1 valgomasis šaukštas kiaulės lašinių (supjaustyti)
1 valgomasis šaukštas taukų (riebalų)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek čili pipirų
šiek tiek cukraus
šiek tiek krapų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek acto
šiek tiek petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėliai supjaustomi ir troškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnai, morkos, petražolės supjaustomi ir pakepinami su lašiniukais.
2.
Miltai pakepinami taukuose ir atskiedžiami trupučiu sultinio.
3.
Burokėliai, morkos, svogūnai, miltai ir prieskoniai sudedami į verdantį sultinį, sumaišoma. Dar paverdama 5 min.
4.
Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Ukrainietiški barščiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Burokėliai supjaustomi ir troškinami taukuose su pomidorų padažu bei actu. Svogūnai, morkos, petražolės supjaustomi ir pakepinami su lašiniukais.

  2. Miltai pakepinami taukuose ir atskiedžiami trupučiu sultinio.

  3. Burokėliai, morkos, svogūnai, miltai ir prieskoniai sudedami į verdantį sultinį, sumaišoma. Dar paverdama 5 min.

  4. Prieš tiekiant įberiama supjaustytų petražolių, česnako, krapų, įpilama grietinės.

Komentarai (16)


  • Giedrė 2015-10-03 09:17

    prieš patiekiant reiktų dar česnako smulkinto lėkštės dugnan šiek tiek pabert.Tada tikras :) ukrainietiškas skonis.Labai skanu.


  • patarimas 2015-06-27 15:14

    Dariau, tikrai mesk pro langa, arba virk nemirkes, as taip ir daryciau ;)


  • gedekaite 2014-11-23 15:27

    vau vau koki skanus


  • Odeta 2011-10-26 15:11

    Nu Dariau ir prajuokinai :-D Ačiū tau už pakeltą nuotaiką.
    O geros šeimininkės pupeles iš vakaro pasimerkia ir kitą dieną verda ;-)


  • Darius 2011-10-26 12:47

    del tu pupeliu, tai kaip jas virt kiek laiko, nes nusipirkau as tu pupeliu maximoi, parasyta 7-8 valandas mirkyt, o poto apie valanda virt, tai ka as dabar 8 valandas negalesiu sriubos issivirt? ar tos susiktos pupeles taip ilgai minksteja? nedaeina man kazko... tuos as jas per langa ismesiu


  • Angee_Mc 2011-05-21 20:05

    Mano tėtis verda tokius ukrainietiškus barščius, kad pirštelius gali apsilaižyti :super: ir jis taip pat visada deda pupelių - liuks :super:


  • tomukas 2010-02-15 19:35

    i siuos nuostabius barscius dar grybu reikia ir galima pupeliu patikekit priduoda skonio ;) turiu pazinciu Ukrainietiskoj virtuvej :) :super: :bravo:


  • minde 2010-02-01 16:33

    SUPER :super:


  • Vytalka 2009-11-10 19:28

    O man tai jis vis skirtingai gaunasi, bet visviena labai skanu


  • pranciska 2009-10-27 22:05

    per daug riebi mano vyras ukrainietis verdasi truputi kitaip


Daugiau receptų