Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Uogienė "Asorti"
AUTORIUS:
salomeja
INGREDIENTAI:
500 gramų aviečių
1.5 kilogramo cukraus
500 gramų mėlinių
500 gramų braškių
500 gramų serbentų (balti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.

Skanaus!!!

Uogienė "Asorti"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Uogas perrinkti, nuskabyti kotelius, nuplauti tekančiu vandeniu ir nuvarvinti. Suberti į puodą ir užpilti cukrumi. Laikyti 2-3 valandas, kol išsiskirs šiek tiek sulčių.
Uogas užvirinti, nukelti nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinti. Vėl užvirinti ant labai silpnos ugnies ir virti 5-7 minutes, kol uogos pasidarys skaidrios, bet neištižusios.
Karštą uogienę supilti į iškaitintus, švarius stiklainius ir užsukti.

Skanaus!!!

Receptą atsiuntė salomeja

Komentarai (1)


  • hm... 2010-08-27 18:24

    Nuotrauka atrodo skenuota


Daugiau receptų