Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Upėtakis su mėlynių padažu
AUTORIUS:
Raminta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų mėlinių (uogienė)
šiek tiek petražolių (papuošimui)
1 arbatinis šaukštelis garstyčių
0.25 vieneto svogūnų (smulkintas)
4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.

Upėtakis su mėlynių padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į puodelį sukrečiam mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinti. Upėtakio gabaliukus pabarstyti druska ir pipirais, išdėlioti sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepame po 7 minutes. Upėtakį dėti ant lėkštės, užpilti mėlynių padažu, patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Raminta

Komentarai


Daugiau receptų