Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Uzbekiška jautienos mišrainė
AUTORIUS:
Gedutis
INGREDIENTAI:
30 gramų kalendrų
30 gramų krapų
500 gramų ridikėlių
2 vienetai svogūnų
300 gramų jautienos (filė)
2 vienetai kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
40 mililitrų aliejaus
100 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti jautieną ir kiaušinius.
Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.

Uzbekiška jautienos mišrainė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvirti jautieną ir kiaušinius.
Kol verda mėsa, ridikus sutarkuoti ir užmerkti šaltame vandenyje 30 min. Po to ridikus nusunkti ir sudėti į salotinę.
Išvirusią, ataušintą mėsą supjaustyti gabaliukais.
Supjaustytus pusžiedžiais svogūnus pakepinti aliejuje.
Į salotinę su ridikais sudėti mėsą, svogūnus, supjaustytus kiaušinius ir žalią kalendrą, pasūdyti, pabarstyti pipirų ir sumaišyti su grietine.

Receptą atsiuntė Gedutis

Komentarai


Daugiau receptų