Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkanda "Paršeliai"
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis kalmarų (šaldyti)
1 vienetas morkų
1 pakelis ryžių (virti)
1 skardinė ananasų (griežinėliai)
1 skardinė kukurūzų
100 gramų sūris (kietas, fermentinis)
150 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sūrį (~ 70 g) supjaustome kubeliais (likęs sūris bus reikalingas papuošimui). Tada sūrį , ryžius, ananasus, kukurūzus sudedam į dubenį ir išmaišome su majonezu.
2.
Kalmarus sudedam į verdantį vandenį 2-3 min(ne ilgiau, nes bus guminiai).
3.
Į išvitrus kalmarus sudedam mūsų jau pagaminta mišrainę.
4.
Iš morkos griežinėlių darom knysliukus, is sūrio ausytes ir uodegytes, iš gvazdikėlių akytes.


Skanaus.

Užkanda "Paršeliai"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sūrį (~ 70 g) supjaustome kubeliais (likęs sūris bus reikalingas papuošimui). Tada sūrį , ryžius, ananasus, kukurūzus sudedam į dubenį ir išmaišome su majonezu.

  2. Kalmarus sudedam į verdantį vandenį 2-3 min(ne ilgiau, nes bus guminiai).

  3. Į išvitrus kalmarus sudedam mūsų jau pagaminta mišrainę.

  4. Iš morkos griežinėlių darom knysliukus, is sūrio ausytes ir uodegytes, iš gvazdikėlių akytes.


    Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų