Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkanda prie alaus
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 sauja sezamo sėklų (sėklos)
1 kilogramas vištos filė
2 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
16 valgomųjų šaukštų pieno
1 stiklinė alaus
šiek tiek druskos
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti vištienos krūtinėlę ir supjaustyti plonomis juostelėmis.

Tešlai: sumaišyti miltus su kiaušiniais ir alumi, dėti kepimo miltelių, sezamo sėklų, druskos, pipirų.

Apvolioti vištienos juosteles tešloje ir apkepti keptuvėje.

Užkanda prie alaus

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuplauti vištienos krūtinėlę ir supjaustyti plonomis juostelėmis.

Tešlai: sumaišyti miltus su kiaušiniais ir alumi, dėti kepimo miltelių, sezamo sėklų, druskos, pipirų.

Apvolioti vištienos juosteles tešloje ir apkepti keptuvėje.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (1)


  • Galina 2013-09-10 12:21

    aš tai vadinu "Girta višta" kiaušinius dedu tik trynius ,pieno nereikia visai .Labai skanu ir prie alaus ir be jo , Dar padarau padažą : majonezas,kečupas,česnaką smulkiai pripjaustau


Daugiau receptų