Nupjauti kiaušinių viršūnėlę ir išimti trynius.
Trynius sutrinti su šakute.
Grybus supjaustyti ir apkepinti svieste kartu su kumpio gabaliukais ir prieskoniais. Atvėsinti ir sumaišyti su tryniais.
Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą ir pasūdyti.
Kiaušinių baltymus įdaryti grybų-kumpio faršu ir vertikaliai sudėti ant salotų lapų.
Pomidorų puseles uždėti ant įdarytų kiaušinių, pagrąžinti majonezo taškeliais.
Skanaus.

Užkandėlė „Grybukai“
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
3 vienetai | pomidorų pastos |
šiek tiek | salotų |
50 gramų | kiaulienos kumpio (rūkytas) |
6 vienetai | kiaušinių (virti) |
50 gramų | majonezo |
150 gramų | pievagrybių |
šiek tiek | druskos |
1 valgomasis šaukštas | sviesto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užkandėlė „Grybukai“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, 3 vienetai
- Salotos
- Kiaulės kumpis, rūkytas, 50 gramų
- Kiaušiniai, virti, 6 vienetai
- Majonezas, 50 gramų
- Pievagrybiai, 150 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nupjauti kiaušinių viršūnėlę ir išimti trynius.
Trynius sutrinti su šakute.
Grybus supjaustyti ir apkepinti svieste kartu su kumpio gabaliukais ir prieskoniais. Atvėsinti ir sumaišyti su tryniais.
Pomidorus perpjauti per pusę, išimti minkštimą ir pasūdyti.
Kiaušinių baltymus įdaryti grybų-kumpio faršu ir vertikaliai sudėti ant salotų lapų.
Pomidorų puseles uždėti ant įdarytų kiaušinių, pagrąžinti majonezo taškeliais.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (3)
Labai skaniai atrodo ir skanu.:-)siuliciau kepti visiems.:-D
tas su suktinukais,sudomino,aciu Daiva
puikiai patiekta :super: