Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkandėlė su varške
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
35 vienetai krekerių (arba tartaletės)
150 gramų sūris (feta)
150 gramų varškės
1 sauja petražolių (sukapotos)
35 vienetai vyniuogių
35 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Varškę ir sūrį susmulkinti elektriniu smulkintuvu (galima pertrinti per sietelį), įdėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių (arba į tartaletes). Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų (galima naudoti skirtingų spalvų vynuoges. Aš dar padariau rožytes iš pomidoriukų).

Skanaus.

Užkandėlė su varške

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Varškę ir sūrį susmulkinti elektriniu smulkintuvu (galima pertrinti per sietelį), įdėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių (arba į tartaletes). Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų (galima naudoti skirtingų spalvų vynuoges. Aš dar padariau rožytes iš pomidoriukų).

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai


Daugiau receptų