Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkandėlė „Varpeliai“ iš "Mantingos" tešlos
AUTORIUS:
Birutė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 lapas tešlos (MANTINGOS sluoksniuota)
1 arbatinis šaukštelis aguonų
1 valgomasis šaukštas pieno
2 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos (jūros)
šiek tiek pipirai (čili)
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
Pertepimui:
1 vienetas avokadų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atšildyti
2.
su sausainių formele išspausti varpelius, aptepti pienu
3.
Pusės varpelių viršūnes pabarstyti aguonomis
4.
Visus varpelius subadyti šakute ir kepti orkaitėje 180 t.20 minučių
5.
Kol kepa, paruošti pertepimą : avokadą nulupti, išimti kauliuką,
6.
įberti druskos ir pipirų, įpilti šaukštelį citrinos sulčių, įspausti česnaką, viską sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės
7.
Pusę atvėsintų varpelių aptepti avokado mase,ant jų uždėti varpelius pabarstytus aguonomis.
8.
Skanaus!

Užkandėlė „Varpeliai“ iš "Mantingos" tešlos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Pertepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti

  2. su sausainių formele išspausti varpelius, aptepti pienu

  3. Pusės varpelių viršūnes pabarstyti aguonomis

  4. Visus varpelius subadyti šakute ir kepti orkaitėje 180 t.20 minučių

  5. Kol kepa, paruošti pertepimą : avokadą nulupti, išimti kauliuką,

  6. įberti druskos ir pipirų, įpilti šaukštelį citrinos sulčių, įspausti česnaką, viską sutrinti smulkintuvu iki vientisos masės

  7. Pusę atvėsintų varpelių aptepti avokado mase,ant jų uždėti varpelius pabarstytus aguonomis.

  8. Skanaus!

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...