Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkandis "Povo uodega"
AUTORIUS:
Olga
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
1 vienetas baklažanų
4 česnakų
100 gramų graikinių riešutų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (papuošimui)
1 vienetas pomidorų pastos
2 vienetai kiaušinių (virti)
3 valgomieji šaukštai majonezo
20 vienetų juodųjų alyvuogių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.

Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.

Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.

Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.

Užkandis "Povo uodega"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir palaikykite sūriame vandenyje apie 20 minučių. Tada nusausinkite ir kepkite aliejuje iš abiejų pusių.

Česnakus, riešutus susmulktinkite, pridėkite majonezo, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. Tepkite šią masę ant iškeptų baklažanų.

Ant viršaus dėkite griežinėliais supjaustytus kiaušinius, pomidorą, agurką.

Papuoškite alyvuogių puselėmis bei krapais.

Receptą atsiuntė Olga

Komentarai


Daugiau receptų