Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užkandžiai su ridikėliais
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
100 gramų sviesto
150 gramų miltai
4 vienetai kiaušinių
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
125 mililitrai pieno
125 mililitrai vandens
100 gramų varškės
20 gramų petražolių
50 gramų ridikėlių
2 skiltelės česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
2.
Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių.
3.
Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
4.
Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
5.
Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ridikėliais, paskaninti druska.

Užkandžiai su ridikėliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pieną, vandenį, 1 arbat. šaukštelį druskos ir sviestą sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.

  2. Tuomet supilti miltus ir nuolatos maišyti, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių.

  3. Nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.

  4. Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.

  5. Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdaryti pertrinta varške, sumaišyta su smulkintomis petražolėmis, česnaku ir ridikėliais, paskaninti druska.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų