Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Užtepėlės su duonele
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis duonos (Riduto (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis)
Įdarui:
1 vienetas kiaušinių
100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai majonezo
2 skiltelės česnakų
šiek tiek krapų ((smulkinti) pagal skonį)
Antram įdarui:
1 vienetas morkų (smulkiai tarkuotos)
2 skiltelės česnakų
100 gramų sūris (fermentinis, (tarkuotas))
2 valgomieji šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras : Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Antras įdaras: morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą.

Užtepėlės su duonele

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
  • Duona, Riduto (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis, 1 pakelis
Įdarui: Antram įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.

  2. Pirmas įdaras : Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.

  3. Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.

  4. Antras įdaras: morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai (3)


  • Audronė 2015-09-07 22:21

    Seni kaip pasaulis receptukai- pirmoji užtepėlė jau prieš 45 metus buvo labai madinga mišrainė,o ir antroji žinoma jau daugybę metu.Tikrai skanu,tik keista,kad kažkam tai atrodo naujiena :)


  • natasa 2015-08-18 11:05

    Jau isbandziau , labai patiko , pasidalinau ir su draugais


  • natasa 2015-07-03 11:35

    tikrai atrodo skaniai , aciu bus isbandyta


Daugiau receptų