
Užtepėlės su duonele
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | duonos (Riduto (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis) | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | kiaušinių | |
100 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezo | |
2 skiltelės | česnakų | |
šiek tiek | krapų ((smulkinti) pagal skonį) | |
Antram įdarui: | ||
1 vienetas | morkų (smulkiai tarkuotos) | |
2 skiltelės | česnakų | |
100 gramų | sūris (fermentinis, (tarkuotas)) | |
2 valgomieji šaukštai | majonezo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
2.
Pirmas įdaras : Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.
3.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
4.
Antras įdaras: morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą.
Užtepėlės su duonele
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Duona, Riduto (su sezamo ir aguonų sėklomis) juostelėmis, 1 pakelis
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 2 skiltelės
- Krapai, (smulkinti) pagal skonį
- Morkos, smulkiai tarkuotos, 1 vienetas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Sūris, fermentinis, (tarkuotas), 100 gramų
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Duonelių juosteles pjaustyti norimo ilgio gabaliukais.
Pirmas įdaras : Išvirti kiaušinį,smulkinti sieteliu. Fermentinį sūrį tarkuoti per smulkesnę tarkutę. Berti smulkintus krapus, maišyti. Česnaką spausti. Visus ingriedientus maišyti su majonezu.
Ant duonelių gabaliukų dėti paruoštą įdarą, puošti pjaustytu ridikėliu.
Antras įdaras: morką (žalią) tarkuoti smulkia tarkute, česnaką spausti, sūrį tarkuoti smulkiau, maišyti su majonezu. Paruoštą įdarą dėti ant duonelių, puošti pjaustyta paprikos juostele. Tinka prie arbatos, kelionėje, iškyloje. Jei norima kietesnio pagrindo, ruošti prieš pat valgymą.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (3)
Seni kaip pasaulis receptukai- pirmoji užtepėlė jau prieš 45 metus buvo labai madinga mišrainė,o ir antroji žinoma jau daugybę metu.Tikrai skanu,tik keista,kad kažkam tai atrodo naujiena :)
Jau isbandziau , labai patiko , pasidalinau ir su draugais
tikrai atrodo skaniai , aciu bus isbandyta