Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vafliai su obuolių putėsiais
AUTORIUS:
Vitalija
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus
100 gramų krakmolo
200 mililitrų margarino (arba sviesta, tirpintas)
700 mililitrų obuolių (putėsiai)
4 vienetai kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus

Vafliai su obuolių putėsiais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolių putėsius gaminu nulupdama bei susmulkindama 500 g obuolių ir išvirdama juos su 5 šaukštais šalto vandens, 2 šaukšteliais citrinos sulčių bei 80 g cukraus.
Kiaušinius išplaku su cukrumi, supilu tirpintą margariną, suberiu krakmolą, išmaišau, sudedu dalį obuolių putėsių, suberiu su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir išmaišau vientisą tešlą.
Tešlą pilu į įkaitintą vaflinę ir kepu vaflius.
Man gavosi apie 20 vaflių.
Patiekiu su obuolių putėsiais.
Skanaus

Receptą atsiuntė Vitalija

Komentarai


Daugiau receptų