Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vaflinis kondensuoto pieno tortas
AUTORIUS:
Kamilė
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai sviesto
100 gramų razinų
100 gramų kokosų (drožlės)
100 gramų riešutų
1 vienetas kondensuoto pieno (indelis)
130 gramų vaflių (lakštai)
šiek tiek vaisių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
Skanaus!

Vaflinis kondensuoto pieno tortas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Riešutai pakepinami, nuvalomi ir sukapojami arba sumalami mėsmale.
Razinos nuplikomos verdančiu vandeniu.
Į kondensuotą pieną sudedamas sviestas ir ant silpnos ugnies kaitinama iki virimo temperatūros.
Tada dedami džiovinti vaisiai, kokoso drožlės. Viskas gerai išmaišoma.
Atvėsęs kremas tepamas ant vaflių, paviršius apipilamas kondensuotu pienu ir papuošiama kokoso drožlėmis ir riešutais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Kamilė

Komentarai (24)


  • [email protected] 2014-12-18 23:02

    Nan


  • Egle 2014-10-18 14:53

    labiau panašu į lietinius blynus,o ne vaflius


  • aku 2014-04-16 11:09

    skanu


  • (anonimas) 2014-03-01 21:32

    As darau paprasciau,kas antra laksta tepu su varskes kremu,tai nebuna taip saldu


  • Rasa Jurgutaviciene 2014-02-16 21:27

    Tikrai liuks tortukas ;) ACIU uz receptuka :super: :super:


  • Pffffffffffffffffff 2014-01-02 16:26

    Ko čia prisiknisot prie papuošimo? Taigi galit ant viršaus ką tik norit dėti, nors karviašūdį. Koks skirtumas? Grietinėlė-negrietinėlė...


  • Rima 2013-04-14 19:24

    o riesutai kokie dedasi?


  • (anonimas) 2013-04-11 23:03

    Riešutus (be luobelių) visada iš pradžių dedu į mikrobangę porai minučių, palaukiu kol atvės ir tada malu su mėsmale, man taip daug patogiau


  • Jurgita 2013-04-11 14:19

    Vita,as dar nedariau sio torciuko,bet taip ir pagalvojau,kad gali buti per saldus :taip:


  • Vesta 2012-08-31 11:28

    Kaip darėte viršų? kaip čia taip papūsta


Daugiau receptų