Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Vaflinis pyragas
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
150 gramų sviesto
50 gramų kokosų (drožlės)
400 gramų kondensuoto pieno (kristalizuotas, Rududu, riešutų skonio)
400 gramų vaflių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiek tiek pašildytą sviestą mikseriu gerai išplakame su kambario temperatūros kremu, sudedame kokoso drožles, gerai išmaišome ir sutepame vaflius sluoksniais. Gerai suspaudžiame suteptus vaflių lapus ir dedame 2 val. į šaldytuvą. Vėliau supjaustome norimomis formomis. Skanaus.

Vaflinis pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šiek tiek pašildytą sviestą mikseriu gerai išplakame su kambario temperatūros kremu, sudedame kokoso drožles, gerai išmaišome ir sutepame vaflius sluoksniais. Gerai suspaudžiame suteptus vaflių lapus ir dedame 2 val. į šaldytuvą. Vėliau supjaustome norimomis formomis. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (12)


  • Rita 2018-02-19 21:31

    Labai skanu


  • ausra 2016-03-19 02:13

    Sveiki labai skaniai gavosi tkk reikia moketi pasigaminti ir bus skanu;)


  • Renata 2011-07-28 23:50

    labai skanu :-)


  • #99 2011-07-28 13:02

    o kur toki rududu rast? as Maximoj ir Norfoj buvau, bet nera :)))) :-) :-) :-)


  • Akvile 2011-01-15 12:41

    Krc as~~ Nu jei tau neiseina gerai pasigaminti tai ir nerasyk kad tau nera skanu.Bet gal kaitas sugeba ji pasigaminti,ir jiems yra labai skanu... :super: :super: :super:


  • Krc as 2010-12-24 11:29

    nera skonio :bloga: nesamone net us varske nera %-) :geda: :miegu:


  • ....... 2010-06-06 18:19

    dar patarciau obuoliu uogienes viena sluoksni deti, tada nebuna tokie saldus ;-)


  • agne 2010-06-05 18:29

    nu bet jus ir tundros visi. Pats kremas JAU yra kristalizuotas. nereik nieko kristalizuot :aiskinu:


  • (anonimas) 2010-06-05 18:23

    visai neskanu


  • :) 2010-04-10 11:08

    Man irgi neaišku, ką čia kristalizuoti reikia ir kaip tai padaryti.. :-(


Daugiau receptų